Екип

sl02

Kiril Kolev

инж. КИРИЛ КОЛЕВ

 Роден през 1986 г. в гр. Първомай /Пловдивско/. Завършил с отличие ПГГС "Христо Ботев" – Велинград, специалност „Ловно и горско стопанство“. Магистър по „Ловно и рибно стопанство“ от Лесотехнически унверситет /също с отличие/. От завършване на университета до май 2014 г. е „Организатор лов“ в Държавно ловно стопанство „ИСКЪР“. През месец Май 2014 г. започва работа на същата длъжност в ДЛС "ВОДЕН-ИРИ ХИСАР". От януари 2015 г. е Зам. Директор на стопанството, а от м. Юни 2015 г. - и.д. Директор. Живее с мисълта да върне славата на "ВОДЕН-ИРИ ХИСАР" и да го превърне в едно от водещите в света по отношение стопанисването на благороден елен и елен лопатар.

Отдаден изцяло на професията си. Ерген. 

 

sl01


ДИМИТЪР ГЕОРГИЕВ ДИМИТРОВDimitar Dimitrov


Роден на 15.10.1966 г. в гр. Разград. Завършил горски техникум в гр. Велинград. Работи в стопанството от 01.01.1987 г. Най-опитния ловен водач в стопанството. Преживял различни периоди и политики на управление в ловното стопанство, събрал огромен опит. Водил е стотици ловци на благороден елен, сръндак, дива свиня и зубър. Винаги придружаван от перфектно работещо куче кръвоследник. Женен, с едно дете.  

 


Veselin Petrov

ВЕСЕЛИН СТАНЧЕВ ПЕТРОВ

Роден през 1969 г. Завършва горски техникум в Тетевен. Започва работа в Ири Хисар през 1991 година. Събира опит като ловен водач в "Ири Хисар" още от времето, когато участъкът е бил на световно ниво. Най-големият трофей на благороден елен, отстрелян от клиент, който той е водил е 14,00 кг.

Ловците, които е водил през годините, когато посетят отново ловното ни стопанство, държат той да ги води. Ловен водач с вроден усет към лова, изцяло ангажиран с довеждането на лова до успешен край (до най-дребния детайл, от който може да зависи всичко); приятен събеседник, който намира общи теми с всеки - българин или чужденец, независимо от езиковата бариера. Женен с едно дете. 

Detelin TsachevДЕТЕЛИН ЦАЧЕВ

 

Роден през 1976 г. Израстнал във Воденската гора. Закърмен с любов към гората и дивеча. Син е на един от най-дългогодишните ловни водачи в стопанството - бай Цачо. Започнал работа във Воден през 1997 г.. Понастоящем ловен водач в стопанството с голям практически опит. Женен с две деца.


IMG 7cd53cac65762cf6ed1bb86b35563529 V 1

 ГЕОРГИ ПРОДАНОВ

Роден през 1985 г. Завършил горски техникум в Тетевен. Отраснал в гората "Ири Хисар". Познава всяко кътче от нея. Няколко години се е занимавал основно с охрана на района, но междувременно е събрал и доста опит като ловен водач. Ерген.


ПЛАМЕН ДИМИТРОВ ГЕОРГИЕВPlamen Georgiev

 

Роден през 1986 г. Завършил горски техникум в Тетевен. Отраснал в гората "Ири Хисар". Въпреки младостта си, събрал доста опит като ловен водач. Ерген.


Plamen Marinov ПЛАМЕН МАРИНОВ


Роден през 1986 г. Завършил горски техникум в Тетевен. Изцяло ангажиран с ловното стопанство и облагородяването на района на Воден в ловностопанско отношение.


МЕХМЕД НЕРМИMehmed Nermi


Роден през 1993 г. Завършил в Тетевен. Многостранни интереси насочени към лова, кучетата, офроуда, бързите автомобили и фитнеса. Трудно може да го задържиш за дълго на едно място. Все още млад за женене.

 

 

Taifun Daud ТАЙФУН ДАУД


Роден през 1994 г. Завършил в Тетевен. Млад, ентусиазиран и с огромно желание за работа. Все още млад за женене.


 НАТАЛИЯ, НАДЯ и СНЕЖКАnatalia nadq snejka yordanka


Любезните домакини съответно на Ловни резиденции "Първи дом", "Втори дом " и "Трети дом" и Ловен дом "Ири Хисар". Посрещат и изпращат гости от цял свят, по стар български обичай "с хляб и сол", винаги усмихнати и в добро настроение.


karucarite КАРУЦАРИТЕ


Хълми (Енгелека), Неджати (Жокея), Мехмед (Малкия жокей), Адем (Наки) и Спас (Пачо).
Хората, които извършват целогодишно подхранването на дивеча с каруци. Придават своеобразен колорит на стопанството.

© 2017 ВОДЕН-ИРИХИСАР. Сайта е разработен от Ludogorska.com